A képzés célja:
A képzési program célja, hogy a résztvevők megszerezzék a koktélkészítés és bármixeri szakma alapvető és haladó ismereteit, fejlesszék technikai készségeiket, és elsajátítsák a professzionális italkészítés, valamint a vendégélmény maximalizálásának fortélyait. Továbbá célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a professzionális kávékészítés elméleti és gyakorlati alapjait, megismerjék a különböző kávéitalok készítési technikáit, valamint képessé váljanak a magas színvonalú kiszolgálásra. A képzési program célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a professzionális felszolgálás alapelveit, az udvarias és hatékony vendégkezelési technikákat, valamint a vendéglátás során elvárt viselkedési normákat és etikettet. A képzés arra törekszik, hogy növelje a pincérek szakmai magabiztosságát, kommunikációs készségeit és képességüket a kiváló vendégélmény megteremtésére.
A képzés során megszerezhető kompetenciák:
A résztvevők képesek lesznek önállóan dolgozni bárkörnyezetben, és bármilyen koktélt elkészíteni, figyelembe véve a vendégek igényeit és preferenciáit, továbbá magabiztosan alkalmazhatják a különböző koktélkészítési technikákat és kreatívan kezelhetik az új trendeket és italokat. A résztvevők képesek lesznek magabiztosan és szakszerűen elkészíteni minden kávéitalt, és minőségi kávét kínálni a vendégeknek, és képessé válnak személyre szabott szolgáltatást nyújtani, figyelve a vendégek egyedi igényeire és preferenciáira. A résztvevők képesek lesznek minden helyzetben udvariasan és hatékonyan kommunikálni a vendégekkel, figyelembe véve azok igényeit, továbbá elsajátítják a különböző étkezési protokollokat, megfelelő eszközkezelési és tálalási technikákat.
Óraszám:
24 óra