PILOTINVEST Kft.  |  info [at] pilotinvest.hu  |  +36 (72) 953 528  |  Engedélyszám: E-000301/2014

 

Rólunk

A modern élet folytonosan új kihívások elé állít minket. A sikerek elérése érdekében lépést kell tartanunk a rohamosan változó, fejlődő világgal. Magunknak is változnunk, fejlődnünk kell. Akár pályakezdéshez, akár pályamódosításhoz, akár a saját szakmánkban való előrelépéshez szükséges, hogy mind készségeinket, mind szakmai tudásunkat bővítsük.
Az állandó változás, és problémamegoldás nem csak a munkánkat, de a magánéletet és a szabadidős tevékenységeinket is érintheti. Az élet minden területén szükségünk van új ismeretekre és gyakorlati készségekre, ha eredményesek szeretnénk lenni.

Ehhez nyújt segítséget a PILOTINVEST Kft., mely a MIXTEL Bt. jogutódjaként alakult át 2014. januárjában. Akkreditált intézményként az OKJ-s szakképesítéstől kezdve a személyiségfejlesztésen át a különleges hobbik elsajátításáig számos képzéssel, tréninggel áll ügyfelei rendelkezésére. Az intézmény felnőttképzési menedzsmentjét a tanulóközpontú, munkahelyközpontú és a dolgozóközpontú szemlélet jellemzi ennek érdekében képzett szakembergárdát alakítottunk ki. Folyamatosan építjük szakmai és civil kapcsolatrendszerünket, valamint képzési profilunkkal biztosítjuk a hatékony társadalmi aktvitáshoz szükséges felnőttképzési lehetőséget. Partnereink között olyan cégeket, intézményeket tartunk számon, amelyek meghatározóak a térség gazdasági fejlődése szempontjából.

Intézményünk székhelye Pécs, és telephelyet működtetünk Somogy megyében Nagyatádon is. Meghirdetett képzéseinket – a jelentkezők számának és igényeinek megfelelően – országosan indítjuk. Irodánkban ügyfélszolgálat működik.

Munkatársaink felkészültsége és szakmai tudása alkalmas a különböző és egyedi igényeket is kielégítő képzések lebonyolítására.

Társaságunk megrendelőinkkel történő sikeres együttműködésre törekszik. A minőség biztosítékául szolgál mind az oktatók, mind a vezető kiváló szakmai tudása. Legtöbb oktatónk évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a képzés, oktatás területén. Az intézmény elkötelezett a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítése, a minőségirányítási rendszer, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt. Ennek érdekében folyamatosan követjük az intézményünk életét, működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat valamint teljes minőségirányítási rendszerünket.
Képzési tevékenységeinket gazdasági társaságok, magánszemélyek, álláskeresők veszik igénybe. A képzések lebonyolítása rendszerint bérleményekben, gazdasági társaságok esetében a társaság telephelyén történik.

Természetes törekvésünk, hogy hallgatóink, partnereink minél szélesebb körben ismerjék, és vegyék igénybe tanfolyamainkat. Üzleti partnereinkkel a személyes kontaktus kialakítására törekszünk, melynek során megismerhetjük a sajátos igényeket, hogy maradéktalanul teljesíthessük azokat. Hallgatóink elégedettek munkánkkal, stabil, megbízható, színvonalas, minőségi képzést nyújtó vállalkozásként ismerik a PILOTINVEST Kft -t.

Tapasztalt, dinamikus szakembergárdánk a garancia arra, hogy megfelelően szolgáljuk ki partnereinket. Munkatársaink célja, hogy megrendelőink az elvárásaiknak és pénzügyi lehetőségeiknek legjobban megfelelő képzést kapják, a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben.

Képzéseinket a hallgatói igényeknek megfelelően hallgatóink sajátos tanulási szokásait figyelembe véve szervezzük. Elsősorban intézményen belül bonyolítjuk a tanfolyamokat, de a kihelyezet képzések is gyakoriak, mivel a kapcsolatrendszerünk nagyon jól működő alvállalkozói hálózattal rendelkezik. A képzéseink között az általános programokon kívül, hátrányos helyzetűek, kisebbségek és időskorúak számára egyaránt megtalálhatóak. Képzéseinket gyakorlatorientált, kompetenciaalapú, modulrendszerű, formák jellemzik. Felnőtt jelentkezőink közül mindenkit potenciális hallgatónknak tekintünk, függetlenül az egyén szociális, munkaerő-piaci, társadalmi helyzetétől. Intézetünk e heterogén csoport tanulási szokásaihoz, különböző hozzáférési lehetőségeihez igazodva dolgozza ki, illetve alkalmazza a képzési tevékenysége során használt módszertani elemeket.

Minőségpolitikánk, és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri megelégedettség, ennek megfelelően képzéseink résztvevőinek visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük, javítjuk tevékenységeinket. Felnőttképzési programjainkat mindenkor a helyi szükségletek alapján, célra és személyre szabottan alakítjuk ki, valósítjuk meg.

Fő célunk, hogy az átalakult gazdasági viszonyokhoz igazodva, rugalmas időbeosztással alkalmazkodjunk a szolgáltatást igénybevevőkhöz, természetesen a szakmai színvonal megtartásával, illetve annak emelésével oly módon, hogy a jól bevált hagyományos oktatási elemeket az újabb, személyhez kapcsolódó oktatási módszerekkel ötvözzük.

Az alábbi felnőttképzési szolgáltatásainkkal támogatjuk hallgatóink foglalkozást elősegítő képzésekben való részvételét:

  • Előzetes tudásszint felmérés
  • Pályaorientációs, pályakorrekciós tanácsadás
  • Elhelyezkedési tanácsadás

Felkészítjük ügyfeleinket a munkaerő-piacon való sikeres szereplésre, mivel a munkaerő-piaci szolgáltatások szerepe rendkívül fontos a foglalkoztatási problémák megoldására. Hallgatóink számára ügyfélszolgálatunk minden hétköznap munkaidőben rendelkezésre áll.